Húha :D

Ha valaha is olvasott bárki, mikor még igen csak mini voltam és nagyon lelkesen vezettem ezt a blogot, akkor most nagyon nézhet, hogy újabb bejegyzést teszek itt. :))))) Régi szép küzdelmes idők voltak azok, mikor még írtam ide, de lehet, hogy most újra kezdem, már csak azért is, mert kedves rajzipajtim Zöldalma blogját, mindig tök nagy örömmel olvasom, mikor éppen bejegyzést ejt meg :D
Szóval ez az én személyes kis terem lesz, már csak azért is, mert pl facebook oldalam, amin lehetne hosszabban írogatni, nah oda nincs kedvem írni az akármilyen kis gondolataimat, ezt az oldalt meg úgy se nézik sokan, ha nézi bárki is szóval, why not?

Nah de mi is történt mióta nem jártam itt? Nézzük csak. Anno mikor elkezdtem rajzolni nagyon lelkesen vágtam bele, és borzasztóan meg viselt :"), hogy bár az idő haladtával egyre jobb lettem, nem nőtt meg az érdeklődés a munkáim iránt. Ez engem nagyon frusztrált, ezért egy időre szüneteltettem is az internetes szereplést, még eldöntöttem mi legyen, közben más irányban is alkottam,(ami sokkal sikeresebb lett, és ilyen kis rehab volt nekem) és az egyetemen is tanultam/tanulom még mindig kitartóan az animációt (Jövőre meg is lesz az alap BA és utána jöhet a mester szak) Aztán miután helyre ráztam kicsit az egomat :D úgy döntöttem belevágok a képregényezésbe, amivel eddig mindig a kellő rajztudásom hiánya volt az egyik nagy probléma, a másik meg, hogy egy történetet se tudtam, olyan szinten kidolgozni, amivel stabilan lehet haladni rajzolásban. Viszont ez mostanra teljesen megváltozott. :) 

Megismerkedtem pár Tapasticos leánnyal, akik nagyon motiváltak, hogy belevágjak és igen :D Most már a második fejezetet rajzolom a képregényemből, és nagyon izgatott is vagyok miatta :) Elvetettem a random digitális rajzolgatást, és az OC be fektetem az időm, hogy kialakítsak egy olyan univerzumot, ami szerethető és általa ők is szerethetőek lesznek a közönségnek.

Ezek mellett pedig Visual Novel artistként is elkezdtem dolgozni, bár ez csak ilyen kis mellékes hihi
(Hű amúgy át kéne variálnom ezt a dizit mert valami borzalmas :DDD Csodálatos ízlésem volt régen,
amúgy meg nem tom, hogy kell itt szerkeszteni már omg, lesz min gondolkodnom :D)

Éés a végére kis chibik, akik Zöldalma tulajdonát képezik, hogy legyen valami illuszt mert xd ez az új sablon, amit kiraktam, furán jeleníti meg a bejegyzéseket, ha nincs kép :D


Megjegyzések